Gruskurs nivå 3 den 16/6

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en Gruskurs Nivå 3. Kursen är en endagarskurs och kommer att köras vid Skjutfältet Södra i Boden. Du behöver ha gått Nivå 1 och Nivå 2 då vi bygger vidare på de saker vi gjort där.

Den är öppen för både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift menn föranmälan krävs. Skriv i meddelandefältet FMCK och vilken kår du tillhör vid anmälan. Vi ser gärna att FMCKs ordonnanser kan vara med och köra!

Under dagen kommer vi att titta på hur vi tar oss förbi och över olika former av hinder, till exempel passerar diken, kör i backar och hanterar lösare underlag.

Det ingår en lättare lunch mitt på dagen så skriv i meddelandefältet om du är allergisk/vegetarian. Ta med eget kaffe/fika/mellanmål så du klarar förmiddag och eftermiddag. Ta även med vatten att dricka så det räcker hela dagen.

Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig.
Anmälan och info…