1/6 – Tjejkurs FMCK

fmckboden

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en Tjejkurs på Hedenbasen i Boden. Kursen är en endagarskurs och kommer att köras vid Hedenbasen i Boden.

Den är öppen för kvinnliga förare på både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift men föranmälan krävs. Skriv i meddelandefältet FMCK och vilken kår du tillhör vid anmälan. Vi ser gärna att FMCKs kvinnliga ordonnanser kan vara med och köra!

Nybörjare eller rutinerade/erfarna mc-tjejer, alla är välkomna! Alla typer av motorcyklister och motorcyklar har glädje av att vässa sina kunskaper oavsett erfarenhet med eller utan passagerare. Våra instruktörer är utbildade, examinerade och certifierade – det innebär att du får en kvalitetssäkrad kurs.

För att köra SMCs trafikkurser ska man ha körkort för MC. Din MC måste vara minst trafikförsäkrad och klara fordonsbesiktningen. Det är din egen fordonsförsäkring som gäller för att köra på SMCs kurser. Läs mer om Försäkring på SMCs kurser.

Det ingår en lättare lunch mitt på dagen så skriv i meddelandefältet om du är allergisk/vegetarian. Ta med eget kaffe/fika/mellanmål så du klarar förmiddag och eftermiddag. Ta även med vatten att dricka så det räcker hela dagen.

Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig.
Anmälan och info…