Gruskurs Nivå 2 den 19 maj

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en Gruskurs Nivå 2. Den är öppen för både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift, men föranmälan krävs. Skriv i meddelandefältet FMCK och vilken kår du tillhör. Vi ser gärna att FMCKs ordonnanser kan vara med och köra.

Nivå 2 är en direkt fortsättning på SMCs gruskurs Nivå 1 och för dig som tycker att asfalt bara är i vägen. För att kunna ta till sig övningarna ska man ha gått nivå 1, som vi kör dagen innan.

Det ingår en lättare lunch mitt på dagen så skriv i meddelandefältet om du är allergisk/vegetarian. Ta med eget kaffe/fika/mellanmål så du klarar förmiddag och eftermiddag. Ta även med vatten att dricka så det räcker hela dagen.

Vi kommer också att meddela eventuella förändringar via mail, så se till att din mailadress är aktuell när du anmäler dig
Anmälan och info…