24/2 Kung Bore MC-tour, FMCKs kårlokal.
Kör du MC även på vintern? Har du dubbade MC-däck eller kör du kanske MC med skidor monterade?  Då är det här MC-turen för dig! Målet är gofika på Ruter Retro Café i Boden. Starten går i år från FMCK Bodens kårlokal i Boden.

 

6-8/6 Fort och Bunker 2019, Skjutfältet i Boden. *INSTÄLLT*
övningstillfälle för samtliga medlemmar i FMCK, med gemensam inledande guidad tur på torsdagen. Träning på teknikbanan samt praktisera övningarna i terrängen på fredagen. Orienteringsövning på lördagen med avslutande middag på kvällen.
Anmälan och info

 

FMCK Boden
Foto: Ola Norén

9/6 Gruskurs nivå 3, F21 i Luleå.
gruskurs arrangerad av FMCK Boden i samarbete med SMC Norrbottens instruktörer. Vi kommer att lära oss hur vi till exempel tar oss över olika former av hinder, kör över diken, kör i backar och hanterar lösare underlag. FMCK Bodens medlemmar kör utan avgift.
Anmälan och info

 

Foto: Ola Norén

21/9 Höst-offroad, FMCKs Kårlokal.
Nu äntligen börjar höstsäsongen för FMCK och på lördag den 21 september kl 11.00 träffas vi på klubben för lite rolig körning. Vi beräknar att vi håller på till 15.00 ca. Vi börjar med lite enklare körövningar runt klubbhuset för att sedan åka ut till skjutfältet för att öva i praktiken.
Mer info

 

Luciafika13/12 Luciafika, FMCKs Kårlokal. 
Fredagen den 13/12 klockan 19:00 träffas vi i Kårlokalen för Luciafika. Kom och fika med oss!