Avrostning

8/5 (lördag)

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en Avrostning. Den är öppen för både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift. Vi ser gärna att FMCKs ordonnanser har möjlighet att vara med och köra!

Kursen passar alla motorcyklister, nya och erfarna. Vi träffas och väcker upp vintertrötta muskler och reflexer med övningar inför sommarens turer. Alla motorcyklister och olika typer av motorcyklar är varmt välkomna. Även du som övningskör får vara med och köra tillsammans med din handledare!
Anmälan och info…

Gruskurs 1 dag

21/5 (lördag)

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en Gruskurs Nivå 1. Den är öppen för både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift. Vi ser gärna att FMCKs ordonnanser har möjlighet att vara med och köra!

Denna gruskurs är både för dig som aldrig satt dina hjul på grus förr och för dig som har testat grus tidigare och vill ta ett steg vidare.
Anmälan och info..

Gruskurs 2 dagar

21-22/5 (lördag-söndag)

FMCK Boden håller tillsammans med SMC Norrbotten en tvådagars Gruskurs Nivå 1 och Nivå 2. Den är öppen för både MC258 och för civila trafikförsäkrade mc. FMCK-medlem betalar ingen kursavgift.V i ser gärna att FMCKs ordonnanser kan vara med och köra!

Första dagen är både för dig som aldrig satt dina hjul på grus förr och för dig som har testat grus tidigare och vill ta ett steg vidare.

Dag 2 är en direkt fortsättning på SMCs gruskurs Nivå 1 och för dig som tycker att asfalt bara är i vägen. För att kunna ta till sig övningarna ska man ha gått nivå 1, som vi kör dagen innan. (Har du gått nivå 1 tidigare kan du gå endast dag 2).
Anmälan och info…