Endurokurs i Boden juni -21

Vi har satt ihop en lite annorlunda typ av Endurokurs som inte är det vanliga ”träningslägret med körafortträning” utan den här kursen är inriktad mot att man ska få lära sig att köra enduro från grunden, allt för att kunna ta sig fram i skogen på ett roligt och effektivt sätt. Efter kursen kan man sen använda de här kunskaperna för att köra fort och tävla eller bara träna för att det är så roligt och för att må bra, precis som man själv önskar. 

För att testa konceptet så kommer vi att köra en kurs den 5-6 juni i Boden och vi kommer att köra i FMCK:s regi på Bodens skjutfält.

Innehållet är såklart baserat på hur man kör motorcykel, dvs hur man sitter och står, hur man gasar och bromsar och hur man använder blicken, balans, kopplingskontroll, chassi- och fjädring, hur man ställer in hojen och så vidare. 

Målgruppen är framförallt för dig som vill lära dig enduro från grunden, som inte har hållit på så länge eller till och med precis köpt din första endurohoj. Du kanske också körde enduro för länge sen och vill plocka upp intresset igen.

Den här första kursen blir väldigt exklusiv med bara sex deltagare så du kommer att få mycket personlig feedback och vi hinner ägna mycket tid åt var en en av er som är med. Kursavgiften är också avsiktligt väldigt låg för att vi vill testa konceptet. Du kommer också att efter kursen få möjlighet att hjälpa oss med utvärderingen så att vi kan finslipa ännu mer på själva konceptet.

Två dagar kurs kostar bara 500 kr plus medlemskap i FMCK på 200 kr, om du inte redan är medlem såklart.

Villkoren för att få vara med är du har en MC som är anpassat för att köras i skogen, dvs lätt och smidig och ibland bärbar. 

Vi kommer också att transportera oss på skjutfältet på vanliga vägar så du måste ha MC-kort och MC:n måste vara registrerad och försäkrad.

Eftersom vi är på skjutfältet så måste du också bli medlem i FMCK.

Låter det här intressant? 

Gå då in på det här formuläret och anmäl ditt intresse:

Intresseanmälan

Vi kommer att plocka ut sex deltagare som har lite olika bakgrund och erfarenhet.

Om du inte kommer med i den här första omgången så kommer du att hamna på en väntelista för att få första tjing på nästa kurs som vi förhoppningsvis kommer att hålla senare i sommar.

Välkommen med din anmälan!

/Niklas